Brokkolisalat med sukkererter

 
brokkoli
sukkererter
ruccula
soltørkede tomater, bløtlagt i ca 30 min.

1,5 dl balsamicoeddik
2 ts brunt sukker
5 ss olivenolje

ristede nøtter, f.eks macadamia eller valnøtter

Kutt brokkoli i buketter og forvell dem raskt i lettsaltet vann. Avkjøl. Varm opp balsamicoeddik, løs opp sukkeret. Ta det bort fra varmen og tilsett olivenoljen. Legg ruccula, brokkoli og sukkererter på et serveringsfat. På toppen har du soltørkede tomater og nøtter. Hell over marinaden og vend den godt inn. Godt til grillet kjøtt og fisk. 
Temaavis, tema, magasin, Sør-Afrika, Sørafrika, sørafrika, sør, afrika, BAMAs, verdenskjøkken, temaavis, kundemagasin, tips, dagligvare, sukkererter, salat, brokkoli, broccoli, ruccula, rucola, roccola, sopp, sjampinjong, champignon, soltørkede, tomater, tomat, balsamicoeddik, brunt sukker, olivenolje, nøtter
Brokkolisalat med sukkererter. Godt til grillet kjøtt og fisk.

Skriv utSkriv ut

» Tilbake


Les også

Se flere...


Tilberedning

Se flere...


Oppskrifter

Se flere...