Bama

Vi hjelper deg!

At frukt og grønt er sunt, er det kanskje ingen som lurer på lenger. Men lurer du på hvor mye jern det egentlig er i persillen, eller hvilke bær som passer best til parmaskinke, eller til og med hvorfor bananen får brune prikker etter en dag på fruktfatet? Da er du hjertelig velkommen til å spørre våre eksperter.

Spør Lise om helse og ernæring

Lise Brandstadmoen er klinisk ernæringsfysiolog og jobber på tvers i hele BAMA-organisasjonen. Lise har jobbet med kostrådgiving, foredrag og veiledning i flere år og kan svare deg på det du måtte lure på som har med produktenes næringsinnhold å gjøre, samt alle andre aspekter av det helsemessige ved å spise frukt og grønnsaker. Husk at vår tjeneste ikke er en helsetjeneste med sertifisert helsepersonell, og at rådene ikke er en erstatning for legekonsultasjon eller foreskreven behandling.

Spør om helse og ernæring

Forbrukerkontakt - Si din mening

I BAMA er vi svært opptatt av at du som kunde skal få nyte frukt, bær, grønnsaker og poteter av den beste kvalitet året rundt. En viktig del av dette arbeidet består i å lytte til tilbakemeldinger fra deg, enten det er ris eller ros du har på hjertet. Ros blir vi glade for - og det gjør jobben vår ekstra morsom. Ris tar vi alvorlig - og bruker den til stadig å forbedre oss. Har du et forslag til oss? Da kan du også sende det inn via Si din mening.

Forbrukerkontakt - Si din mening