Velkommen til Augusta Arnesen

Det er fem generasjoner siden Augusta Arnesen begynte å selge frukt og grønnsaker fra en trekjerre i Christiania. Nå er Augusta Arnesen en ledende leverandør av frukt og grønt til storkjøkken i Oslo området.

Augusta Arnesen vil være mer enn en leverandør. Vi vil være din samarbeidspartner og bidra til å utvikle ditt produkt, øke din konkurransekraft og styrke din lønnsomhet. Derfor jobber vi stadig for å gjøre din hverdag enklere.  

Vårt miljøarbeid i fokus

Vi har valgt Miljøfyrtårnsertifisering for alle avdelingene som verktøy for BAMA sin Miljøstrategi, og for en enhetlig fokus på både HMS, Miljø, Ressursutnyttelse og Samfunnsansvar generelt.

» Les mer

Nye ferske dressinger

En god salat blir enda bedre med en god dressing, og når man vet at vi har som mål å få det optimale ut av frukt og grønnsaker, skjønner man at dette er fire dressinger som virkelig gir salaten en enda bedre smak.

» Les mer

Frukt og grønt og lavkarbo

Over det ganske land kutter vi ut risen til middag og brødskiven til lunsj. Visste du at også grønnsaker og bær hører med i et lavkarbo-kosthold – og at du ikke trenger gi opp poteten helt?

» Les mer

Salat til middag

Med salat fra Lier og inspirasjon fra California, kan du ha salat til hovedrett - året rundt! Bli inspirert og slipp kreativiteten løs i salatbollen!

» Les mer

Spør oss om frukt og grønt

Mos er mer enn potetmos og kålrabistappe. les mer her.

Lurer du på hvor mye jern det egentlig er i persillen, hvilke bær som passer best til parmaskinke, eller hvilken frukt som egner seg etter trening? Da er du hjertelig velkommen til å spørre våre eksperter.

» Les mer

En bedre dag på jobben

Fersk frukt på jobben er et svært populært tilbud. Samarbeid mellom BAMA og 70 bedrifter for yrkeshemmede sørger for at over 5000 bedrifter i hele Norge får fersk frukt levert på jobben hver uke.

» Les mer


Les også

Se flere...

An error occurred when executing code section
Exception has been thrown by the target of an invocation.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at eWayCustom.NavigatorObjectList.execElement(prtElemNavigator navigator)

Last ned


Kontakt oss

Tlf: 22 72 70 70
Fax: 22 72 70 71
E-Post:
Varebestilling.augusta@bama.no

Åpningstider
Mandag - Fredag:
Kl: 06.00 - 16.00 
Lørdag:
Kl: 06.00 - 11.00

Postadresse
Augusta Arnesen AS
Postboks 4, Økern
0508 Oslo

Besøksadresse
Augusta Arnesen AS
Økern Torgvei 30
0580 Oslo