BAMA Storkjøkken Telemark

Bestill på internett

Velkommen til Bama Telemark`s nye hjemmeside.

Via dette nettstedet kan du raskt og enkelt bestille varer, utarbeide plankjøp og holde styr på din ordrestatistikk. Du får også komplett oversikt over sortiment og priser, kvaliteter og spesialtilbud: Alt du trenger for å planlegge din grønne hverdag. 

Bama Telemark vil være mer enn en leverandør. Vi vil være din samarbeidspartner og bidra til å utvikle ditt produkt, øke din konkurransekraft og styrke din lønnsomhet. Derfor jobber vi stadig for å gjøre din hverdag enklere. Og det gjennom vår netthandel.Bestill på nett ved ditt neste kjøp fra oss. Lykke til og vi hører gjerne fra deg om du ønsker hjelp ;) Ønsker deg en spennende høst med mye norske råvarer. 

Vi leverer til fire hovedkanaler:
1) HORECA - hotell, restaurant og catering.
2) Offentlig sektor - helseforetak, fylke, kommune og skolefrukt.
3) Bedriftsmarkedet - kantiner, omfatter også jobbfrukt

4)KBS-Kiosk,bensin og servicehandel

Vårt miljøarbeid i fokus

Vi har valgt Miljøfyrtårnsertifisering for alle avdelingene som verktøy for BAMA sin Miljøstrategi, og for en enhetlig fokus på både HMS, Miljø, Ressursutnyttelse og Samfunnsansvar generelt.

» Les mer

Nye ferske dressinger

En god salat blir enda bedre med en god dressing, og når man vet at vi har som mål å få det optimale ut av frukt og grønnsaker, skjønner man at dette er fire dressinger som virkelig gir salaten en enda bedre smak.

» Les mer

Frukt og grønt og lavkarbo

Over det ganske land kutter vi ut risen til middag og brødskiven til lunsj. Visste du at også grønnsaker og bær hører med i et lavkarbo-kosthold – og at du ikke trenger gi opp poteten helt?

» Les mer

Salat til middag

Med salat fra Lier og inspirasjon fra California, kan du ha salat til hovedrett - året rundt! Bli inspirert og slipp kreativiteten løs i salatbollen!

» Les mer

Spør oss om frukt og grønt

Mos er mer enn potetmos og kålrabistappe. les mer her.

Lurer du på hvor mye jern det egentlig er i persillen, hvilke bær som passer best til parmaskinke, eller hvilken frukt som egner seg etter trening? Da er du hjertelig velkommen til å spørre våre eksperter.

» Les mer

En bedre dag på jobben

Fersk frukt på jobben er et svært populært tilbud. Samarbeid mellom BAMA og 70 bedrifter for yrkeshemmede sørger for at over 5000 bedrifter i hele Norge får fersk frukt levert på jobben hver uke.

» Les mer


Les også

Se flere...


Kontakt oss

Tlf: : 35 90 02 70
Faks: 35 90 02 71

Arve
916 88 115

Nils Johan
911 51 288

Nils
917 19 108

Mario
977 45 910

Skolefrukt
Kenneth 47817311

Åpningstider
Mandag - Fredag:
Kl: 06.00 - 16.00
Lørdag:
Kl: 06.00 - 12.00

Postadresse
Postnummer: Bama Telemark avd Storjøkken
CO/Bama Gruppen
PB 123 økern
0509 Oslo

Besøksadresse:
Besøksadresse:
Bama Telemark AS
Rødmyrlia 39
3740 SKIEN