Bama

Linsesalat

20 min
Tags:

I mange land er linser like viktige som poteten er for Norge. Her får du begge pluss litt til.

Ingredienser for 20 personer

Linsesalat

  • 1 kg linser sous vide, 1 pk
  • ½ kg potet skrelt sous vide
  • ½ kg grønnsaksblanding julienne
  • 1 boks ertekarse
  • salt og pepper, etter ønske

Tilberedning

1. Linsene skylles i rennende vann og legges i en hullbakk til avrenning.

2. Potetene kuttes i grove biter. Bland julienne grønnsakene forsiktig med poteter og linser.

3. Smak til med salt og pepper.

4. Toppes med ertekarse.

Alle disse produktene kjøpes ferdige og klare til bruk.

Varenr:
Linser sous vide: 6589-16 grønnsaksblanding Julienne rå 6022-61 potet skrelt sous vide: 6004-48 

Mer om råvarene