Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fargerike smoothier for enhver smak

Cevita Smoothie er en serie med forfriskende og smakfulle mellommåltider i spennende smakskombinasjoner. Serien består utelukkende av naturlige frukter, grønnsaker, bær og urter. Cevita Smoothie er perfekt på farten, før eller etter trening eller som ekstra påfyll.

Fargerike smoothier for enhver smak

Blåbær og Granateple

Blåbær og Granateple er en naturlig rubinrød smoothie med mye smak. Den består av blåbær, granateple, drue, eple, solbær og banan. Smoothien balanserer søtt og syrlig av aromatiske blåbær og friskt granateple.

Mango og Goji

Mango og Goji er en fargesterk smoothie med mange smakfulle ingredienser. Den består av mango, gojibær, eple, appelsin, banan og pasjonsfrukt. Smoothien har en tropisk smak fra mango og banan, og får en frisk syrlighet fra gojibær og pasjonsfrukt.

Mynte og Ananas 

Mynte og Ananas er en grønn smoothie med balansert og spennende. Den består av ananas, eple, mynte og lime. Smoothien har mye sødme fra tropisk ananas, og samtidig en unik friskhet fra mynte, som gjør den til en lett og leskende smoothie.

Ananas og Ingefær

Ananas og Ingefær er en solgul smoothie med en oppfriskende smak og et ekstra lite sting. Den består av ananas, ingefær, banan, eple, physalis og sitron. Smoothien har en søt smak fra ananas, banan og physalis og får et friskt og aromatisk preg fra ingefær.

Visste du at?

Alle Cevita Smoothie teller som 1 av 5 om dagen.

Praktisk på farten 

Alle smoothier fra Cevita kommer i porsjonsstørrelse, og kan fint åpnes og lukkes igjen med skrukorken. Flaskene er små og hendige, og passer fint i sekken eller treningsbagen. Flaskene er også laget av 52 % resirkulert plast, og kan selvsagt pantes. Cevita Smoothie er perfekte på farten, før eller etter trening eller som ekstra påfyll i en hektisk hverdag. 

Hvor får du kjøpt Cevita Smoothie?

Smoothie fra Cevita får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.