Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kanskje verdens beste druer?

Noen druesorter er helt spesielle samtidig som de har veldig kort sesong. Nå er Autumncrisp® endelig tilbake!

Autumn Crisp – unikt crispe og søte


Cevita Autumncrisp® er kanskje verdens beste drue. Disse druene er nemlig utrolig saftige og sprø. Det er ikke uten grunn at «crisp» er en del av navnet. Smaken er søt, med et hint av muskat. Men sesongen er kort! Derfor gjelder det å benytte seg av anledningen når det er sesong.

Tips

Oppbevar druene i kjøleskapet. Ikke bare holder de seg bedre, men mange synes også kalde druer er ekstra godt. Noen tar det ett steg videre og fryser druene. Fryste druer er en perfekt snack på varme dager, og de kan også brukes som isbiter!

Sesong

August–november.

Opprinnelse

Murcia, Spania.

Ernæring

Cevita Autumncrisp® er ekstra saftige og en god kilde til kostfiber.

Tilgjengelighet

Cevita Autumncrisp® er kun tilgjengelig i begrenset periode. Du finner Autumncrisp® hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob's og KIWI.

Visste du at ...

Gylne druer er et tegn på at druen er ekstra søt? Det er med andre ord en gyllen mulighet til å spise ekstra søte og gode druer!

Om Cevita

Bare de beste blir merket Cevita. Over hele verden utvikles stadig nye og spennende druesorter, og vi leter hele tiden etter de beste. Og når vi finner dem, merker vi dem med Cevita. Og når du finner dem, merker du det på smaken.

Relaterte produkter