Miljøriktig framfor penere pakning  | Bama

Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Miljøriktig framfor penere pakning 

Noen synes Ferdig Preppa-produktene ikke pakkes inn fristende nok. Det er det en bærekraftig grunn til. 

Så er kanskje ikke Ferdig Preppas innpakning så vakker, men tanken bak den er det. Vi gjør nemlig alt vi kan for å bruke så lite emballasje som mulig. Men smaken kompromisser vi ikke på.

Sparer tonnevis  med  søppel 

Det stemmer nemlig at vi ikke har papp rundt Ferdig Preppa produktene. Derfor er det heller ikke så mange fine bilder og fengende ord på produktene våre. Det synes sikkert mange er kjipt, men på den andre siden sparer vi miljøet for flere tonn papp årlig.  
 
For oss i Ferdig Preppa skal bærekraftige produkter imøtekomme dagens behov, helt uten å redusere mulighetene i framtiden. Å kutte ned på emballasjebruken er et steg i riktig retning, mener vi.   

For et grønnere  samfunn

  
Det finnes flere fordeler ved Ferdig Preppas emballasje. I tillegg til at den gir mindre søppel, gir den også best mulig kvalitet og holdbarhet. Med andre ord kan produktene oppbevares lengre, og fortsatt smake like godt. Det gir mindre matsvinn.  Og matsvinn er en større belastning for miljøet enn riktig bruk av emballasje. Vi tenker på begge deler.  
  
Les mer: Mindre Matsvinn med Ferdig Preppa   
  
I tillegg til dette kan produktene også varmes opp i den minimale emballasjen sin. Slik slipper man å bruke tid på oppvask. På den måten sparer vi også miljøet for ekstra bruk av både såpe og vann. Samtidig fyller vi ikke opp søppeldunken din så fort.  
  
Stå på for miljøet, du også!