Indisk daal | Bama

Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Indisk daal

En indisk smaksbombe som lokker frem østens herlige aroma. Denne spicy gryta er preppa ferdig med grønnsaker, linser og kokosmelk. Klar til bruk!

Bruk

Du trenger kun å varme opp retten, enten i en kjele med kokende vann eller i mikrobølgeovnen. Enklere og bedre blir det ikke!

Tilberedning

Spis den alene eller server med ris, mango og frisk oppkuttet koriander.

Hva er Daal?

Daal er en elsket rett fra det indiske kjøkken. Den serveres gjerne som hovedrett, men er også mye brukt som siderett. Som oftest er Daal tilberedt med linser. Det hender også at linsene byttes ut med kikerter, bønner og erter. Når man lager Daal kokes belgvekstene lenge, og blir til en velling. Videre smaksettes retten med herlige krydder, som spisskummin, korianderfrø, løk og hvitløk, chili og ingefær. Resultatet blir rett og slett nydelig. Prøv å lage retten selv, eller smak Ferdig Preppas Indiske Daal!

 

Relaterte artikler