Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Gratinert pasta bolognese

Gjør deg klar for Italiensk helaften! @sultnegutter sin oppskrift er enkel å følge og hever hverdagsmiddagen med noen smakfulle hakk. Kokkens tips: topp denne gratinerte bolognesen med olivenolje og basilikum for ekstra smak.

  • 0 porsjoner
  • 50 minutter
  • Ikke satt
Gratinert pasta bolognese

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen al dente i godt saltet vann. Sil av, men ta vare på litt av pastavannet.
  2. Bland pasta med Grønne Folk Bolognese. Ha i litt av pastavannet og grovhakket balisikum.
  3. Fordel blandingen i to idlfaste porsjonsformer eller i én større form.
  4. Topp med biter av mozzarella og revet parmesan.
  5. Sett formene i ovn på 220 grader. La dem stå til osten er smeltet og gylden.
  6. Topp med olivenolje og basilikum.

Næringsinnhold

Relaterte produkter