Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

1 salatmiks - 42 ulike salater

Visste du at Crispi Mix kan bruke som base i hele 42 ulike salater – kun ved å bruke produkter fra Grønn & Frisk? Hvis du kombinerer med vårt brede sortiment av dressinger og toppinger kan du lage en mengde lekre sommersalater med mye smak!

1 salatmiks - 42 ulike salater

En base – et hav av muligheter

Crispi Mix er den ultimate allround salatblandingen og har mange bruksområder. Den består av sprø crispisalat, lett bitter friséesalat, mild rød rhubarb og saftig rød lollo. Sammen blir salatsortene en lekker blanding av farge og sprøhet! Hvis du kombinerer Crispi Mix med sortimentet fra Dryss på og Grønn & Frisks kaldrørte dressinger kan du lage hele 42 ulike salater!

Gjør salaten til din egen

En salat kan være så mangt, og kan settes sammen på ulike måter for å lage lette mellommåltider eller fyldige middagssalater. Det beste med en salat er at du kan ha i akkurat det du liker, og legge til ekstra elementer som gjør salaten sprø, saftig og unik. Finn inspirasjonen i dine favorittsmaker, og sett sammen en sommersalat med ditt særpreg på.

Trenger du noen tips til å komme i gang? Her er våre beste kombinasjoner:

Søt sommersalat
Kombiner Crispi Mix med Soltørket Aprikos, Pinjekjerner og Balsamico-dressing for en søt og syrlig salat som passer perfekt som forrett.

Crunchy salat med smak av Italia
Bruk Crispi Mix som en base og topp med Minigrissini Tomat & Basilikum og Balsamico-dressing for å få smaken av italiensk sommer.

Klassisk grønn salat
Topp Crispi Mix med Krutonger, Salattopping og avslutt med et par spiseskjeer Crème Fraîche-dressing. En klassisk salat som er like god til lunsj som til middag.

Hele sortimentet finner du her.