Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

3 gode nyheter

Nå lanserer vi 3 gode nyheter fra Grønn & Frisk – nemlig en helt ny serie med grønnere middagstilbehør som er ferdig krydret og klart til bruk! Serien består av tre spennende varianter som er fulle av smak og grønn matglede!

3 gode nyheter

Godt Til hverdagen

Godt Til er et perfekt alternativ for deg som ønsker å servere grønt og plantebasert middagstilbehør, men som opplever at tiden ikke strekker til på kjøkkenet. Serien består av tre ulike salater der plantebaserte proteiner som linser, bønner og kikerter har hovedrollen. Hver salatmiks kommer med en anbefaling om hvilket protein produktet best passer til, men salatene fungerer også utmerket som en smakfull rett i seg selv. 

Bygg- og bønnesalat

Bygg- og Bønnesalat er en grønn salat med soyabønner, stangselleri, hodekål og grønnkål. Bygg- og Bønnesalat er friskt middagstilbehør til alle typer fisk og fiskekaker, men er ekstra god til laks og ørret. 

Trippel Bønnesalat

Trippel Bønnesalat er en texmex-inspirert salat med røde og hvite kidneybønner, grønne soyabønner, løk og paprika. Trippel Bønnesalat har en krydret smak og er ekstra god til alle typer kjøtt, men passer også utmerket til fredagstacoen eller som kjapt tilbehør til kylling.  

Kikert- og Linsesalat

Kikert- og Linsesalat er en godt krydret salat med kikerter, linser, paprika, purre og grønnkål. Salaten har nydelig smak av karri og passer ekstra godt til kylling eller andre typer lyst kjøtt som f. eks svin. Salaten er også god alene som en lunsjsalat.

Tips!

Bruk Grønn & Frisk Godt Til som en base i en lun gryterett!

Oppskriftsliste