Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Chilitips med Grønn & Frisk

Usikker på hvordan du skal kutte chilien i Chili Wok? Vi viser deg hvordan!

Chilitips med Grønn & Frisk

En hot nyhet

Chili Wok er en frisk og sprø blanding av ferdig kuttede og miksede grønnsaker som passer ekstra godt sammen. Chili Wok består av hodekål, grønnkål, purre og en hel chili som gir blandingen et ekstra kick!

Ulik kutting gir ulikt resultat

Mange tror at chiliens frø er den sterkeste delen på grønnsaken, men det er faktisk den lyse membranen på innsiden som er sterkest. Derfor har kuttemetoden mye å si for hvor sterk woken faktisk blir.

Tips!

Husk å vaske hendene godt etter at du har kuttet chili. Det går også an å bruke engangshansker.

Hot

Del chilien i to og skrap ut både membran og frø. Finhakk chilien i små biter. Da får woken et lett sting som passer godt for mer sensitive ganer.

Ekstra hot

Hakk chilien i ringer for å få med både membran og frø. Da får woken en god hete som passer godt for de som liker sterk mat.

Litt chili igjen til senere?

Om du ikke bruker hele chilien kan du oppbevare den i en plastpose eller i en plastboks et kaldt sted. Det går også an å fryse resten av chilien og raspe den neste gang du trenger litt chili til matlagningen.

Wok til middag? Se våre beste wokoppskrifter her.

Hvor får du kjøpt Chili Wok fra Grønn & Frisk?

Chili Wok får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.