Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Dette kan du lage med Blomkålris

Blomkålris gir deg ferdig, finkuttet blomkål som er klar til bruk – den er super som middagstilbehør og kan omtrent serveres til alt!

Dette kan du lage med Blomkålris

Blomkålris er et perfekt alternativ til ris og pasta, og gjør det ekstra enkelt å få inn litt mer grønt i middagen. Den er super til steking, wokking og ovnsbaking, men den kan også serveres rå, for eksempel i en salat. Blomkålris er en god kilde til kostfiber, vitamin C, folat og kalium.

Blomkålris med spicy kylling

Stekt Blomkålris er kjempegodt tilbehør til kylling. Stek blomkålrisen raskt og topp med friske urter og sitronsaft. Server med pannestekte tomater til og du har en rask hverdagsmiddag med mye smak! Hele oppskriften kan du finne her.

Pizza med Blomkålris 

Visste du at Blomkålris er supert som topping på pizza? Det er en kjempefin måte å få inn flere grønnsaker på pizzaen og resultatet blir saftig og smakfullt. Hele oppskriften finner du her.

Visste du at du også kan ha Blomkålris i pizzadeigen? Sjekk ut vår kjempeenkle oppskrift på pizzadeig med Blomkålris her.

Salat med Blomkålris

Rå Blomkålris gir skikkelig god crunch i en salat! Her har vi hatt den i en grønn salat med Ruccula, avokado og agurk. Server med en hjemmelaget vinaigrette og friske urter. Du kan se hele oppskriften her.

Vil du ha flere gode og enkle middagstips? Se alle våre oppskrifter her.

Hvor får du kjøpt Blomkålris fra Grønn & Frisk?

Blomkålris fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.