Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sommerens tilbehør gjør sommeren bedre!

Sommerens er en ny produktserie fra Grønn & Frisk som gjør det lettvint å servere gode middager uansett hvor i ferielandet ditt du befinner deg.

Sommerens tilbehør gjør sommeren bedre!

Sommermåltider

Nå som de fleste av oss skal tilbringe hele sommeren i Norge, får vi flere muligheter til å bli bedre kjent med vårt eget land. Men vi får også flere muligheter til å lage gode sommermåltider. Og når du kombinerer verdens beste ferieland med godt selskap og god mat, ja da kan vi trygt erklære sommeren 2020 for en god sommer allerede nå.

Kommer til sin rett hvor som helst

Sommerens består av serie med ferdigblandede grønne retter i superpraktiske serveringsboller som gjør at du slipper oppvask. Alt er komplett i form av et kit eller som en ferdig miks. Det betyr at alt du trenger å gjøre er å åpne, blande og servere. Og det gjør jo at disse produktene bokstavelig talt kommer til sin rett både hjemme på terrassen, på hytta, utenfor teltet, på fjellet eller ved strandkanten. 

Het potet på 1-2-3

Vi har selvsagt ikke glemt at det norske sommerfolk elsker poteter. Derfor består også serien av ferdig kokte poteter som for enkelhets skyld kommer i en praktisk aluminiumform som kan settes rett på grillen eller i ovnen. Dermed har du smakfulle og serveringsklare småpoteter eller båtpoteter på bare et kvarters tid.

Setter griller i hodet på deg

Grilling byr på mer enn gode smaksopplevelser. Aktiviteten er også et viktig samlingspunkt for familie og venner. Og derfor håper vi at våre nye produkter vil sette griller i hodet på deg, slik at du velger å grille enda mer. For Sommerens tilbehør er som skapt for alle sommerens grillmiddager og en perfekt match både til biff, koteletter, svin, kylling, hamburgere, pølser, spareribs og fisk.

Topp med for eksempel tranebær og krutonger.

Topp sommeren

Selv om Sommerens byr på alt du trenger for en god salat, kan det jo være at du likevel ønsker å pimpe opp salaten din ytterligere. Og da er det jo fint å vite at Grønn & Frisk også har en serie produkter som er perfekte å toppe salater med. I vår Dryss På-serie finner du blant annet pinjekjerner, tranebær, krutonger og nøtter.

God sommer!

Les mer om sortimentet her.