Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sommerhacks med Godt Til

Vi deler våre beste hacks for enkel sommermat med vår tilbehørsserie Godt Til!

Sommerhacks med Godt Til

Sommeren består av mange måltider som nytes utendørs i sol og varme, og da kan det være greit med enkle løsninger som passer like godt i parken som på stranden.

Tidenes enkleste grilltilbehør

Det er ikke alltid man har lyst til å stå inne på kjøkkenet når solen skinner på sitt beste og da passer det utmerket med et spiseklart middagstilbehør som kommer i forskjellige smaker. Grønn & Frisk Godt til kommer i tre ulike varianter:

Trippel Bønnesalat er spesielt god til biff, kylling og taco.

Kikert- og Linsesalat er spesielt god til kylling, svin og annet lyst kjøtt.

Bygg- og Bønnesalat er spesielt god til laks, ørret og hvit fisk.

Godt Til pølsene

Godt Til Trippel Bønnesalat er en texmex-inspirert bønneblanding med mye smak, som passer ypperlig til den røkte smaken av grillpølser. Topp pølsene med et par skjeer av blandingen og resultatet blir en pølse litt utenom det vanlige. Topp med litt sprøstekt løk og server med grov sennep.

Godt Til wraps 

Godt Til Kikert- og Linsesalat er en krydret blanding med en snerten smak av karri. Kikert- og Linsesalat er supergodt i hjemmelagde wraps som er perfekt å ta med seg på tur. Fyll lompene med en neve Crispi Mix og noen skjeer av blandingen og litt  kylling og rull sammen.

Godt til Pokebowl

Godt Til Bygg- og Bønnesalat er en frisk blanding med byggryn som er skikkelig god til sjømat. Bruk den som en base i en enkel pokebowl og topp med scampi, avokado, reddiker og syltet rødløk. Enklere middag skal du lete lenge etter!