Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sommernyheter fra Grønn & Frisk

Sommersesongen står for døren og vi gleder oss – vi har nemlig lansert fire nyheter som passer perfekt til grillen og sene sommermiddager i parken.

Sommernyheter fra Grønn & Frisk

Fire gode sommernyheter 

Sommeren er full av hyggelige matopplevelser, og når solen skinner på sitt beste vil man aller helst ikke stå inne på kjøkkenet og lage mat. Da er det kjekt med smarte løsninger der maten omtrent lager seg selv. Vi lanserer nå fire nyheter til sommersesongen som sparer deg for tid og sikrer en god sommermiddag på kort tid. 

Smakfulle poteter på grillen

Poteter på grillen kan ta lang tid, og krever gjerne litt planlegging i forveien. Det slipper du heldigvis å tenke på med Grønn & Frisk! Vi lanserer tre varianter: Søtpotetkubber med en sitrusmarinade, Småpoteter med hvitløksmarinade og Småpoteter med rosmarinmarinade. Alle variantene gir deg deilige poteter til grillmaten på under 15 minutter. Bedre blir det ikke.

Våre marinerte småpoteter er utrolig gode med en hjemmelaget chilimajones.
Våre marinerte småpoteter er utrolig gode med en hjemmelaget chilimajones.

Potetene er også kjempegode å bruke i en grønn potetsalat. Topp med hakket rødløk, salt og pepper og litt olivenolje. 

En søt og sommerlig mangosalsa

I tillegg til grillpoteter lanserer vi også en fersk mangosalsa som passer perfekt til sommerens middager. Mangosalsaen består av hele 98 % mango og får ekstra god smak av lime, paprika og jalapeño. Salsaen passer perfekt som tilbehør til grillmaten og spesielt til laks og ørret. Prøv den gjerne også som topping i en deilig poke bowl!

Entrecôte med søtpotetkubber, babyleafsalat, mangosalsa og crème fraîche-dressing.
Entrecôte med søtpotetkubber, babyleafsalat, mangosalsa og crème fraîche-dressing.

Nyhetene fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.