Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Spis grønnere på farten i sommer

Noen ganger trenger vi raske løsninger, og da kan det være greit med noen nyttigere lunsjalternativer. Vi i Grønn & Frisk deler våre fire beste tips som gjør at du kan spise litt grønnere på farten i sommer.

Spis grønnere på farten i sommer

1. Husk at det finnes alternativer

Vi vet mange savner alternativer som gir god samvittighet på farten. Derfor er det å huske på Grønn & Frisk halve jobben – en av våre raske og grønne produktserier er sjeldent langt unna.

2. Prøv en salat

Våre håndlagde salater er supre lunsjalternativer som er komplette med medfølgende gaffel. Salatene er smakfulle og gode, og kommer i en miljøvennlig pappemballasje. I tillegg har vi også de klassiske lunsjsalatene våre som kommer i variantene Ost og skinke, Tacosalat og Kyllingsalat.

3. Eller en burrito 

Våre ferske og håndlagde burritoer og rullekebaber kommer i en flere ulike varianter som passer enhver smak - vi har alt fra meksikanske smaker til vegetariske alternativ. Våre burritos og rullekebaber er pakket i papir og derfor enkle å ta med og lette å spise når du er på farten.

4. Lag din egen salat

Ikke helt sikker på hva du vil ha? Hva med å lage din egen salat? Kjøp en av våre salatblandinger, tilsett et valgfritt protein og topp med Dryss På for ekstra smak og crunch. Dryss På-posene er også supre å ha i sekken og vi har mange varianter som kan gi deg litt ekstra påfyll på farten.

Hvor får du kjøpt lunsjprodukter fra Grønn & Frisk?

Produktene får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI. Du finner våre håndlagde salater, burritoer og rullekebaber i lunsjdisken, mens du finner Dryss På i grønnsaksavdelingen.

Les mer om våre produkter