Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vår sprøeste salatmiks noensinne!

Vi har lansert vår sprøeste salatmiks noensinne! Crispi Mix er en frisk og fargerik salatblanding med mye smak og ekstra crunch som passer perfekt til sommerens mange middager.

Vår sprøeste salatmiks noensinne!

Crispi i hovedrollen

Crispisalaten er en populær salat her til lands, og vi synes det var på høy tid med en salatmiks med Crispi i hovedrollen. Crispisalaten er en krysning mellom isberg og friséesalat og har en søt og mild smak. Den er spesielt kjent for sin sprø konsistens, som den også er oppkalt etter.  

En sprø og fargerik blanding 

Crispi Mix er en ekstra sprø salatblanding som har mange bruksområder. Den består av sprø crispisalat, lett bitter friséesalat, mild rød rhubarb og saftig rød lollo. Sammen blir salatsortene en herlig blanding av farge og sprø konsistens.

En perfekt allrounder

Crispi Mix er litt som poteten – den kan brukes til alt. Den kan spises som den er som tilbehør til middag, eller brukes som base for ulike salater, slik som vi har gjort her.  Som de andre Grønn & Frisk salatmiksene er også Crispi Mix ferdig vasket i kaldt drikkevann fra springen. Vi har også tørket hvert eneste lille salatblad så grundig som mulig, slik at salaten er helt klar til å nytes når den har blitt med hjem fra butikken.

I godt, grønt selskap 

I samme serie har vi også flere andre friske, ferdig vaskede salatmikser som er klare til bruk. De passer perfekt uansett om det er én eller mange som skal serveres. De ulike blandingene har forskjellige smaks- og bruksegenskaper og du finner mer om hver enkelt av dem her. 

Hvor får du kjøpt Crispi Mix? 

Crispi Mix får du kun kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.