Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Wok har aldri vært lettere

Wok er enkelt å lage, veldig godt og en super måte å få i seg fargerike grønnsaker. Les våre beste woktips og bli kjent med vår friske og sprø wokblanding – Chili Wok.

Når hverdagen er på sitt mest hektiske er det alltid en bonus å kunne kaste sammen en næringsrik middag i full fart. En wok er klart på få minutter, og kan varieres på utallige måter! Prøv deg gjerne fram med ulike ingredienser og smaker.

Slik woker du våre grønnsaksblandinger

  1. Varm opp en wokpanne og tilsett litt nøytral matolje

  2. Ha grønnsaksblandingen i woken 

  3. Rør ofte og følg godt med – grønnsakene blir fort ferdig

Chili Wok

Nyheten Chili Wok er en frisk og sprø blanding av ferdig kuttede og miksede grønnsaker som passer ekstra godt sammen. Chili Wok består av hodekål, grønnkål, kinakål, purre og en hel chili som gir blandingen et ekstra kick! 

Chili Wok med tofu 

Wok er godt både til lunsj og middag og kan lages vegetarisk med noen enkle grep. Her har vi brukt ovnsbakt tofu. Se oppskriften her.

Chili Wok med kylling 

Chili Wok er en super base for en enkel kyllingwok. Topp med ristede pinjekjerner og noen stilker koriander. Se oppskriften her.

Chili Wok med laks

Server Chili Wok med pannestekt laks for en enkel og smakfull hverdagsmiddag. Dryss over gresskarkjerner for ekstra crunch! Se oppskriften her.

Våre beste tips til en vellykket wok

  • Bruk en nøytral olje som tåler høy temperatur – gjerne raps- eller solsikkeolje
  • Om du skal ha kjøtt eller fisk i woken bør dette stekes først, og legges til side slik at all maten blir klar samtidig 
  • Bruk gjerne friske urter, men husk at de skal tilsettes helt til slutt
  • Topp gjerne med nøtter eller frø for ekstra crunch

Vil du ha flere wokoppskrifter? Se her.

Hvor får du kjøpt Chili Wok fra Grønn & Frisk?

Chili Wok får du kun kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.

Les også