Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Bukett Mix og kjøttboller i tomatsaus

Blomkål og brokkoli er norske klassikere for en god grunn! De trenger bare rask varmebehandling og resultatet blir like bra hver gang. Server med kjøttboller i en smakfull tomatsaus.

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Bukett Mix og kjøttboller i tomatsaus

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pose bukett mix*
    • olje*, til steking
    • salt og pepper*
    • tomatsaus*
    • persille*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Stek blomkål og brokkolibukettene i litt olje over høy varme. Stek til bukettene er gylne og knapt møre. Tilsett eventuelt en skvett vann i pannen slik at bukettene «dampes» ferdig. Krydre med salt og pepper.
  2. Stek kjøttbollene i en stor stekepanne. Tilsett tomatsaus og la det småputre et par minutter.
  3. Serveres gjerne med potetstappe, stekte poteter, couscous eller ris. Dryss over litt hakket persille før servering.

Næringsinnhold

Relaterte produkter