Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Finrevet gulrot med stekte fiskekaker og remulade

Server Finrevet Gulrot med et par varme fiskekaker – enkelt og skikkelig godt! Dryss gjerne over finhakket persille ristede gresskarkjerner før servering.

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Finrevet Gulrot med stekte fiskekaker og remulade

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pose finrevet gulrot*
    • olivenolje*
    • sitronsaft*
    • honning*
    • salt og pepper*
    • 2 stk fiskekaker*
    • remulade*
    • hakket persille*
    • gresskarkjerner*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Lag en dressing av 3 deler mild olivenolje og 1 del sitronsaft. Smak til med flytende honning, salt og pepper. Bland dressingen med Finrevet Gulrot.
  2. Stek fiskekaker og server dem med gulrotsalaten og remulade. Dryss over hakket persille og Gresskarkjerner før servering.

Næringsinnhold

Relaterte produkter