Bukett Mix og kjøttboller i tomatsaus
Blomkål og brokkoli er norske klassikere for en god grunn! De trenger bare rask varmebehandling og resultatet blir like bra hver gang. Server med kjøttboller i en smakfull tomatsaus.

Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- 1 pose bukett mix*
- olje*, til steking
- salt og pepper*
- tomatsaus*
- persille*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Stek blomkål og brokkolibukettene i litt olje over høy varme. Stek til bukettene er gylne og knapt møre. Tilsett eventuelt en skvett vann i pannen slik at bukettene «dampes» ferdig. Krydre med salt og pepper.
- Stek kjøttbollene i en stor stekepanne. Tilsett tomatsaus og la det småputre et par minutter.
- Serveres gjerne med potetstappe, stekte poteter, couscous eller ris. Dryss over litt hakket persille før servering.