Kylling med kikert- og linsesalat
Kylling med Kikert- og Linsesalat er en rask middag som blir skikkelig god! Tilsett litt tørkede chiliflak på slutten for ekstra sting!

Velg antall porsjoner
Ingredienser
-
- kikert- og linsesalat*
- 2 stk. kyllingfilet*
- olje*, til steking
- basilikum*
- tørkede chiliflak*
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Stek dem i en steke- eller grillpanne med litt olje på høy varme i 2–3 minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Senk varmen og la filetene gjennomstekes, under lokk i ca. 10 minutter, litt avhengig av størrelsen på fileten. Skjær et lite snitt i fileten for å se om den er gjennomstekt.
- Server kyllingen med en nydelig kikert- og linsesalat fra Grønn & Frisk.
- Dryss på basilikumblader og tørkede chiliflak for litt ekstra sting.