Kylling med kikert- og linsesalat | Bama

Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kylling med kikert- og linsesalat

Kylling med Kikert- og Linsesalat er en rask middag som blir skikkelig god! Tilsett litt tørkede chiliflak på slutten for ekstra sting!

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Kylling med kikert- og linsesalat

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • kikert- og linsesalat*
    • 2 stk kyllingfilet*
    • olje*, til steking
    • basilikum*
    • tørkede chiliflak*
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Stek dem i en steke- eller grillpanne med litt olje på høy varme i 2–3 minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Senk varmen og la filetene gjennomstekes, under lokk i ca. 10 minutter, litt avhengig av størrelsen på fileten. Skjær et lite snitt i fileten for å se om den er gjennomstekt.
  2. Server kyllingen med en nydelig kikert- og linsesalat fra Grønn & Frisk.
  3. Dryss på basilikumblader og tørkede chiliflak for litt ekstra sting.

Næringsinnhold

Relaterte produkter