Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kyllingkjøttboller med kikert- og linsesalat

Enkel og rask middag? Stek opp kyllingkjøttboller og server med vår Kikert- og Linsesalat!

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Kyllingkjøttboller med kikert- og linsesalat

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 stk kikert- og linsesalat
    • 400 g kyllingkjøttboller*
    • olje*, til steking
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Stek kyllingkjøttboller i stekepanne på middels varme med litt olje. Kjøttbollene kan også varmes i ovn på 170 grader til de er gjennomvarme.
  2. Server kyllingkjøttbollene med en nydelig kikert- og linsesalat fra Grønn & Frisk.

Næringsinnhold

Relaterte produkter