Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Gulrot, hodekål og svartkål

Grønnsaker til steking gir deg en god blanding av sprø grønnsaker som er klare på et par minutter! Her får du finkuttet gulrot, hodekål og svartkål med en krydret redangglaze til. Server til kylling, svin og laks.

Gulrot, hodekål og svartkål
Bruk

Bruk Grønnsaker til steking som en base for middagen – server med kylling, kjøtt eller fisk. 

Tilberedning

Stekes i panne i ca. 5 minutter. Rør inn glazen mot slutten av steketiden. 

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. 

Ingredienser
GULROT 42 %, HODEKÅL 35 %, RENDANGGLAZE 18 % (vann, kokosmelk, sukker, krydder, salt, hvitløk, eddik, modifisert maisstivelse, urter, naturlig aroma, fortykningsmiddel (xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat)), SVARTKÅL 5 %.