Grønnsaksris | Bama

Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grønnsaksris

Dette er en ferdig finkuttet blanding av ulike grønnsaker som smaker godt sammen - og som smaker godt i eller ved siden av våre mest populære middagsretter. Grønnsakris er et kalorifattig og grønt alternativ til ris. Kan spises rå som salat og egner seg ypperlig i pastasauser og gryteretter. Den stekes enkelt og raskt i pannen i litt smør eller olje.

Grønnsaksris
Bruk

Grønnsaksris er et supert alternativ til ris og pasta. Den kan spises rå som salat, stekes raskt i pannen og brukes i pastasauser og gryteretter.

Smak

Grønnsaksris inneholder søt gulrot og pastinakk og frisk brokkoli.

Oppbevaring

Kjølevare: 0-4 °C.

Ingredienser
Grønnsaker i varierende mengdeforhold (gulrot, brokkolistilk, pastinakk). Nettovekt: 200 g.

2–3 porsjoner

Grønnsaksris er rik på A-vitamin og kostfiber. Det er også en fin kilde til folat, vitamin C og kalium. Nyt grønnsaksblandingen som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil. Folat, vitamin A og vitamin C bidrar til et normalt immunforsvar og reduserer tretthet og utmattelse. 100 g gir deg én porsjon av «5 om dagen».

Kildesortering

Sorteres som plast.

Opprinnelse

Vi benytter norske grønnsaker dyrket av lokale produsenter. I perioder dyrkes grønnsakene i Nederland, Spania og andre middelhavsland.