
Kildesorteres som plast.
Grønn & Frisk Julens Ferske Rødkål er laget fra bunnen av. Sous vide-posen inneholder råvarer du vanligvis ville brukt for å lage rødkål hjemme; rødkål, sukker, eddik, havsalt og matlagingsrødvin. Den ferske rødkålen varmes raskt opp på åtte minutter. I
Julens Ferske Rødkål kan serveres til fyldig julemat som ribbe, medisterkaker og kalkun. Prøv også rødkålen i en lefse eller på brødskiven!
Julens Ferske Rødkål smaker søtt og syrlig og har en herlig dybde fra matlagningsrødvinen.
I mikrobølgovn
Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
I vannbad
Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 10 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
Kjølevare: 0–4 °C.
Kildesorteres som plast.