Julens Ferske Rødkål | Bama

Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Julens Ferske Rødkål

Grønn & Frisk Julens Ferske Rødkål er laget fra bunnen av. Sous vide-posen inneholder råvarer du vanligvis ville brukt for å lage rødkål hjemme; rødkål, sukker, eddik, havsalt og matlagingsrødvin. Den ferske rødkålen varmes raskt opp på åtte minutter. I

Julens Ferske Rødkål
Bruk

Julens Ferske Rødkål kan serveres til fyldig julemat som ribbe, medisterkaker og kalkun. Prøv også rødkålen i en lefse eller på brødskiven! 

Smak

Julens Ferske Rødkål smaker søtt og syrlig og har en herlig dybde fra matlagningsrødvinen.

Tilberedning

I mikrobølgovn

Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

I vannbad

Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 10 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C. 

Ingredienser
Kokt rødkål (89 %), sukker, eddik, matlagingsrødvin (dealkoholisert rødvin, havsalt, aroma, konserveringsmiddel (svoveldioksid (sulfitt)), balsamicoeddik (vineddik, druekonsentrat, fargestoff (karamell), antioksidant (kaliumdisulfitt). Allergener: sulfitt Nettovekt: 450 g.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.