Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Julens Ferske Surkål

Grønn & Frisk Julens Surkål er laget fra bunnen av. Sous vide-posen inneholder råvarer som du vanligvis ville brukt for å lage surkål hjemme som hodekål, sukker, havsalt og karve. Den ferske surkålen varmes raskt opp på åtte minutter.

Julens Ferske Surkål
Bruk

Julens Ferske Surkål kan serveres til fyldig julemat som ribbe, skinkestek eller svineknoker.

 

Smak

Julens Ferske Surkål smaker syrlig med et innslag av kavre.

Tilberedning

I mikrobølgovn

Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

I vannbad

Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C. 

Ingredienser
Kokt hodekål (89 %), sukker, eddik, havsalt og karve. Nettovekt: 450 g.

Kildesortering 

Kildesorteres som plast.