Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fløtepoteter med hvitløk

Rett i Ovn Fløtepoteter er basert på ferske poteter – gjerne de store og "rare". Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Fløtepotetene gratineres i ovnen på 15 minutter.

Fløtepoteter med hvitløk
Bruk

Smaker utmerket til lam, biff og stekt kylling. Prøv dem også til vilt, kalkun eller fisk. 

Tilberedning

Fjern plastfilmen og strø over revet ost. Gratineres i forvarmet stekeovn på 220°C i ca. 15 min. 

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. 

Ingredienser
Potet 65 %, fløteblanding 34 % (fløte, proteinredusert skummetmelk, salt, tapiokastivelse, emulgator (E472), stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi)), hvitløk 0,7 %.