Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Rett i Ovn Rotgrønnsaker er en herlig blanding av våre beste rotgrønnsaker. Grønnsakene er kuttet og klargjort og alt du trenger å gjøre er å varme dem i 15 minutter!

Ovnsbakte rotgrønnsaker
Bruk

Ovnsbakte rotgrønnsaker er perfekt middagstilbehør til fisk, kjøtt og kylling. Prøv de også i en lun salat. 

Smak

Ovnsbakte grønnsaker består kun av gulrot, kålrot og pastinakk. Grønnsakene er ikke smakssatt med krydder eller salt. 

Tilberedning

Fjern plastfilmen og ha over olivenolje og krydder etter eget ønske. Sett aluminumsformen i forbarmet stekeovn på 220°C i 15-20 minutter, vend grønnsakene underveis. 

Oppbevaring

Kjølevare: 0-4 °C. 

 

Ingredienser
Gulrot (44 %), kålrot (44 %), pastinakk (12 %). Nettovekt: 350 g.