
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Rett i Ovn Rotgrønnsaker er en herlig blanding av våre beste rotgrønnsaker. Grønnsakene er kuttet og klargjort og alt du trenger å gjøre er å varme dem i 15 minutter!
Bruk
Ovnsbakte rotgrønnsaker er perfekt middagstilbehør til fisk, kjøtt og kylling. Prøv de også i en lun salat.
Smak
Ovnsbakte grønnsaker består kun av gulrot, kålrot og pastinakk. Grønnsakene er ikke smakssatt med krydder eller salt.
Tilberedning
Fjern plastfilmen og ha over olivenolje og krydder etter eget ønske. Sett aluminumsformen i forbarmet stekeovn på 220°C i 15-20 minutter, vend grønnsakene underveis.
Oppbevaring
Kjølevare: 0-4 °C.
Ingredienser
Gulrot (44 %), kålrot (44 %), pastinakk (12 %).
Nettovekt: 350 g.