Bama

Er du BAMAs fruitfluencer eller vegfluencer?

Vi søker deg som digger frukt og grønt, som liker å dele i sosiale medier og som vil vise andre hvor enkelt og gøyalt det er å spise grønnere.

BAMA søker to influencers: en fruitfluencer og en vegfluencer til et samarbeid som i første omgang varer ut 2018. I løpet av året skal du, gjennom å dele bilder eller film på din Instagram- eller Facebook-konto, få folk til å ville spise mer frukt eller grønt.

En fruitfluencer skal inspirere folk til å spise mer frukt og bær.

En vegfluencer skal inspirere folk til å spise mer grønnsaker.

For å delta deler du bilde eller film på din Instagram-konto hvor du viser ett eller flere konkrete eksempler på hvordan du skal få folk til å spise mer frukt og grønt. Tag @bamagruppen og bruk #vegfluencer eller #fruitfluencer.

Vi ønsker deg som tenker nytt, som elsker å spise frukt og grønt og som gjerne deler denne lidenskapen med andre gjennom sosiale medier. 

Du er glad i å ta bilder og video, og setter ditt personlige preg på arbeidet.

Vi dekker selvfølgelig utgiftene for råvarene du trenger månedlig for å kunne publisere innhold, innenfor avtalt budsjett.

Hva bidrar du til?

Flere bør spise 5 om dagen, og vi tror at å spre inspirasjon rundt ulike måltider kan bidra til det. Gjennom å være vår influencer inspirerer du folk til å spise mer frukt, bær og grønt. Med dette bidrar du til å bedre folkehelsa.

Hvor skal innholdet publiseres?

I egne sosiale kanaler som Facebook og Instagram, men også i andre kanaler som du er aktiv i.

BAMA gjenbruker gjerne passende innhold på Instagram og Facebook.

Hvor ofte skal du poste innhold?

Vi velger å vri på spørsmålet og heller spørre deg: hvor ofte vil du poste for å få ut budskapet?

I juryen sitter stjernekokken Lise Finckenhagen og den populære YouTuberen Sander Austad Dale, aka Randulle. Frist for å søke er 23.september.