«Alt» kan grilles! 

Bilde av «Alt» kan grilles! 

Ingredienser:

 

Slik gjør du:

Paprika, løk, squash, tomat, aubergine, blomkål, vårløk, asparges, fennikel, mais og salatagurk er forslag til grønnsaker som fungerer strålende på grillen. Grillingen fremhever grønnsakenes sødme og gjør dem ekstra saftige. 

Rens og del grønnsakene i grove biter eller skiver. Pensle snittflaten med litt olje, lag gjerne din egen urteolje og bruk en urtekvast som pensel. 

Grill grønnsakene på begge sider til de blir gylne og knapt møre. Grilltiden vil variere avhengig av hva som grilles. Paprika, aubergine og løk trenger for eksempel lenger tid enn asparges og vårløk som er ferdig på få minutter.  

TIPS
Pensle gjerne de ferdig grillede grønnsakene med litt ekstra olje før servering og dryss over litt flaksalt.  

Mangler du grill eller kanskje grillværet uteblir? Fortvil ikke, en grillpanne i støpejern er en super erstatter.