"Brokkolicouscous"

Bilde av 'Brokkolicouscous'

Ingredienser:

4 personer

  • 1 liten/mellomstor brokkoli
  • 1 syrlig eple
  • 2 ss granateplekjerner, kan sløyfes
  • 1 hvitløkfedd, finhakket
  • Olivenolje
  • Salt og kvernet pepper
  • Friske urter som persille, basilikum og/eller mynte til pynt 

Slik gjør du:

Riv brokkolien på et rivjern slik at det ligner couscous. Stek brokkolien i olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme til brokkolien blir myk. Tilsett hvitløken underveis og smak til med salt og pepper. Hell brokkolien over på en tallerken så lenge. Skjær eplet i skiver og stek epleskivene raskt over høy varme. 

Bland sammen brokkoli, epleskiver og granateplekjerner. Pynt med friske urter og server «couscousen» varm eller lun.

 
Nøkkelord: Brokkoli