Bama

Grønt på menyen

Sesongen for norske grønnsaker er i gang. Et perfekt tidspunkt for å prøve rene grønne retter. I samarbeid med utvalgte restauranter over hele landet, gir vi deg hemmeligheten bak de beste grønne oppskriftene.

Prøv grønt på menyen litt oftere – det er godt for både deg og kloden!

Villa Paradiso lager noen av landets beste pizzaer. Nå får du hemmeligheten bak deres grønne pizza. Se oppskrift her.

Restaurant Trattoria Popolare lager kanskje landets beste pasta. Nå får du hemmeligheten bak deres Spagetti Pomodore. Se oppskrift her.

«Fokus er ikke bare å lage noe smaker skikkelig godt, men å lage noe som er godt for deg.»
– Panos, Døgnvill burger

Døgnvill lager noen av landets beste burgere. Nå får du hemmeligheten bak deres rene grønne alternativ. Se oppskrift her

«Norske tomater i sesong, er perfekt for å lage en grønn pizza»
– Martino, Villa Paradiso

Grønt på menyen benytter det ypperste av norske råvarer i sesong. For å se hvilke norske råvarer som er på sitt beste nær deg, se BAMAs sesongkalender