Lun potetsalat med babyspinat, rødløk og urter

Bilde av lun potetsalat med babyspinat, rødløk og urter

Ingredienser:

4 personer

  • 800 g små Folvapoteter eller andre kokefaste poteter
  • 1 pose ferdig vasket babyspinat (65 g)
  • 2 dl hakkede urter som gressløk, persille, kjørvel, basilikum og dill

DRESSING
  • ½ rødløk
  • 1 hvitløkfedd
  • Saften av ½ sitron
  • ½ dl olivenolje
  • Salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Vask og kok potetene møre i godt saltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene tørre. 

DRESSING
Visp sammen olivenolje, sitronsaft, finhakket rødløk og finhakket hvitløk. Smak dressingen til med salt og pepper.

Del potetene i to eller fire og bland dem sammen med spinat, dressing og hakkede urter. Salaten er aller best når den serveres lun.

 

Nøkkelord: Potet, Rødløk, Spinat