Hvitløkstekt grønnkål med granateplekjerner

Bilde av hvitløkstekt grønnkål med granateplekjerner

Ingredienser:

4 personer

  • 250 g grønnkål
  • 2–4 hvitløkfedd
  • Mild olivenolje
  • 2 ss granateplekjerner

Slik gjør du:

”Riv” grønnkålbladene av den harde stilken og riv bladene i små biter. Skjær hvitløken i tynne skiver. Fres hvitløken lett gyllen i olivenolje i en stekepanne. Tilsett grønnkålen og stek den under stadig omrøring i et par minutter. Krydre med salt og pepper. Grønnkålen skal bli saftig og myk, men fortsatt bevare sin flotte grønnfarge og sprø konsistens. Hell den stekte grønnkålen over på en tallerken og dryss over granateplekjerner.  

TIPS:
Flott som tilbehør til alt av kjøtt, fugl og fisk. 
 
Nøkkelord: Grønnkål, Eple