Bama

Poteter

Du trodde kanskje at poteten inneholder mer karbohydrater enn ris og pasta?

Det gjør den ikke! Siden gjennombruddet i Norge på 1800-tallet, har poteten ligget på mange norske middagstallerkener. I dag finnes det flerfoldige ulike typer, og noen av sortene dyrkes bare i Norge. Det er ikke vanskelig å koke, steke eller bake poteter – og med de rette triksene i ermet får du et vellykket og smakfullt resultat!

Brukes til

Kokefaste poteter passer best til koking

De kokefaste egner seg godt til koking som navnet tilsier, men er også velegnet til supper og lapskaus der vi ikke vil ha den jevnende effekten.

Melne poteter passer best til potetmos

Melne poteter egner seg godt til å lage potetmos (potetstappe), lefse- og lompebaking og der vi ønsker en jevnende effekt på det vi lager.

Ferske fløtepoteter med hvitløk

Ferske fløtepoteter med hvitløk er spiseklare poteter i en fei!

Potetene er lett varmebehandlet, pakket og klare til bruk. Produktene er ferske, laget på tradisjonelt vis uten konserveringsmidler og med alle næringsstoffene intakt. De er raske og enkle å tilberede – og har en deilig smak av hvitløk.