Bama

Køltzow: Sjømat og vilt

Gjennom vår merkevare Køltzow kan BAMA Storkjøkken tilby et fullsortiment innen sjømat og vilt. Dette gjør at vi kan levere frukt, grønt, sjømat og vilt på samme leveranse som er bra både for deg og for miljøet.

 

Køltzow har en lang historie, og ble etablert 3.desember 1916 som fisk og vilt grossist i Kristiania. Kvalitet var like viktig da som nå, og det var en av viktig faktor i 2010 da Køltzow ble en del av BAMA Storkjøkken. Vårt sjømat og vilt sortiment består av over 500 produkter fra fjell og jord, fra land og vann. Alt levert av godkjente produsenter og leverandører som har samme krav til råvarene som oss. Vi i BAMA Storkjøkken er opptatt av miljø og bærekraft for å skåne naturen og dens ressurser. Dette gjelder spesielt for kategorien sjømat, hvor havets ressurser er under sterkt press. Vi har innført flere tiltak for å ivareta dette. Vi har blant annet et tett samarbeid med WWF som bistår oss i å velge bærekraftige produkter, samt at vi har fokus på ASC og MSC sertifiserte produkter.

Våre avdelinger

Vi har totalt 11 BAMA Storkjøkken avdelinger i Norge som alle har et lokalt tilpasset sortiment innen sjømat og vilt på lager. Gjennom et tett samarbeid med utvalgte lokale fiskemottak leveres tettpakket sjømat til avdelingene, og vårt mål er at så stor andel som mulig skal leveres direkte fra produsent til avdeling. I tillegg har vi et sentrallager i Oslo hvor partikjøp, direkte import og spesialvarer er tilgjengelig for alle våre avdelinger slik at du som kunde får til gang på et spennende sortiment. 

Se vårt viltsortiment her. 

Les mer om vårt fokus på ASC- og MSC-sertifiseringer.

Aktuelt