Bama

Tostadas med Ceviche av torsk

30 porsjoner

30 stk mais- eller hvetetortillas - 8–10 cm i diameter

8 dl matolje

Ceviche

1kg torsk (Torsk får du hos alle våre BAMA Storkjøkken avdelinger)

6 stk lime (juice)

8 ss olivenolje

2 stk finhakket rød chili uten frø

4 fedd hvitløk finhakket

Tilbehør

2 ss finhakket fersk ingefær

2 porsjoner gul salsa - se oppskrift i salsa, kjapt og enkelt!

2 porsjoner guacamolekrem - se oppskrift i guacamole og syltede jalapenoringer

2 stk mango

Slik gjør du

Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.

Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.

Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp med guacamole og en skive mango. Oppskrift på gul salsa og guacamolekrem finner du på våre nettsider.