Bama

Laksefilet og brokkoli med parmesan

60 min
Tags:

Rødt og grønt, sunt og godt!

Ingredienser for 20 personer

Laksefilet

  • 1,6 kg laksefileter
  • olje, litt til steking
  • salt og pepper, etter ønske

Brokkoli med parmesan

  • 2 stk brokkoli
  • 50 g parmesanost
  • rapsolje, til steking
  • salt, etter ønske

Tilberedning

Laksefilet

1. Del fisken i porsjoner på 80 gr og legg den på smurte stekebrett.

2. Krydre med salt og pepper og la fisken stå kaldt med krydret i 20-30 min.

3. Bak laksen på 80°C kombidamp i 10-15 min. Anrett så på fat med brokkoli.

Brokkoli med parmesan

1. Kutt brokkoliblomsten i buketter og del stilken i biter. Huske å skrelle stilken først.

2. Kok brokkolien i godt saltet vann. La den så renne av seg og vend den i litt olje.

3. Smak til med salt og ha over høvlet eller revet parmesan.

Mer om råvarene