Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fremtidens Cevita-flaske

Denne sommeren får våre friske, pressede juice et helt nytt design. De blir i tillegg tappet i flasker som er laget av 100 % resirkulert plast!

Fremtidens Cevita-flaske

Denne overgangen gjør at vi får kuttet 204 tonn ny plast i året og reduserer flaskens klimafotavtrykk med 32 % - et viktig steg på veien mot grønnere emballering. Her kan du også bidra! Panter du flasken, bidrar du til at plasten kan brukes igjen og igjen.

Nytt design, nye muligheter

I forbindelse med overgangen til nye resirkulerte flasker benyttet vi oss også av muligheten til å fornye flaskenes design. Det nye designet har juicenes råvarer i fokus. Cevita-logoen er din trygghet for at smak og kvalitet er like bra som på Cevita frukt, bær og smoothie.

Vi er superfornøyd med oppdatering og håper den markerer starten på at enda flere lar seg friste til å prøve Cevita sine juicer.

Kanskje pleier du å drikke appelsin eller eple – og dette er også blant våre bestselgere. Men hva med å la seg friste til å prøve en smak du ikke har prøvd før? Vi har mange smaker å velge i!

Først ut i ny drakt var Cevita Eple & Mango som ble lansert i våres. Utover sommeren vil det nye designet løpende finnes på alle våre juicer.

Hvor får du kjøpt frisk og presset juice fra Cevita?

Cevita Juice finner du hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.