Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Best grillmat på null komma niks

Grillsesongen er endelig i gang, og i år kan du grille i rekordfart. Vi har samla fiks ferdige favoritter, til akkurat din grillmiddag!

Best grillmat på null komma niks

Mange leter etter årets første hestehov, eller kanskje en sommerfugl. For oss i Ferdig Preppa er grillen det første vårtegnet. Og våren kan ikke komme tidlig nok. Er du med på tanken?

Klart for grill

Den herlige duften, de røkte smakene, varmt solskinn og solbriller. Ingenting slår en digg grillmiddag, og vi kan ikke vente. Derfor har vi samlet noen herlige grillslagere, så middagen din blir klar på én, to, tre!

Finn fram grillen, tenn på og nyt litt ekstra tid til kos, med fiks ferdig tilbehør. Ingenting smaker for eksempel bedre til burger, enn en helt ferdig mekka og spicy coleslow. Prøv også å imponere med digge, urtekrydra poteter. Dette og mye mer finner du i Rema 1000 sin Grill serie.

 

Disse grillproduktene er like spiseklare som våre egne Ferdig Preppa-produkter. Og velger du noe fra alt dette digge tilbehøret, får du både mer tid til å nyte omgivelsene og kos med gjengen din.

Passer til alt

Om du ikke tror at grilling kan bli særlig bedre, har du ikke prøvd godbitene over ennå. For er det noe som gjør utemiddager ekstra nydelige, så er det mer tid til hygge. Og nettopp det får du skikkelig mye av, når middagstilbehøret ditt er laget klart for deg.

Da er det bare å tørke støvet av grillen, folkens, og ønske årets best sesong velkommen!