Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Enkel turmat med Ferdig Preppa

Mulighetene er mange, og med Ferdig Preppa blir turmaten litt enklere. Få tipsene her.

Enkel turmat med Ferdig Preppa

Lag ferdig hjemme

Tiden før turen er hektisk nok, og ofte strekker den ikke til for å få til alt du vil. Så hvordan kan du bruke kortere tid på å lage maten i forkant? Svaret er enkelt – gå for grønnsaker fra Ferdig Preppa.

Du slipper å vaske og kutte grønnsakene og det blir enklere, og ikke minst raskere, å lage et sunt måltid. Du sitter heller ikke igjen med masse grønnsaker du kanskje ikke får brukt opp.

Lag gryteretter, supper, lapskaus, wok, eller noe annet du liker, og ta det med i termos eller boks på turen. Du kan også lage en enkel potetsalat med ferdigkokte poteter – perfekt til maten du griller på bålet!

Mindre styr, mindre oppvask, bedre tid, og mer god mat på tur!

Enkel snacks på tur

Ferdig Preppa salattopping gjør seg faktisk veldig bra som snacks på turen! Prøv tørkede tranebær, gigantmais, usaltede peanøtter, dadler med lakrisrot eller chilisnacks i tursekken. Perfekt for store og små. Du kan også toppe turmiddagen med for eksempel krutonger, minigrissini eller pinjekjerner.

Ta med Ferdig Preppa på turen

Noe av sjarmen med å være på tur, er å lage mat der du er. Digger du dette, er Ferdig Preppa din perfekte turkamerat.

Du slipper å ta med hele grønnsaker og preppeutstyr, noe som betyr bedre plass i sekken. Grønnsakene er allerede kuttet og vasket, så det er tidsbesparende, og matlagingen blir mye enklere. Gjør det til en hyggelig aktivitet med venner, familie eller kos deg med det alene, dersom du foretrekker turer i eget selskap.

Og en ekstra bonus er mindre oppvask!

5 om dagen på tur

Det er enkelt å få i seg 5 om dagen, også på tur! Ferdig Preppa er til god hjelp og sparer deg for tid. Hell grønnsakene rett i panna, bland dem i gryteretten eller hva du enn velger å lage. Det skal være lett å spise sunt og variert, også ute i skog og mark.

God tur!