Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Helt naturlig

Ferdig Preppa er laget av naturlige, næringsrike og friske grønnsaker, og er superraske å tilberede.

Helt naturlig

Grønnsaker, poteter og salater henter næringen sin fra naturens åkre, sol og vann. De vokser seg modne og smaksrike, helt enkelt og ofte nær deg. Når grønnsakene er modne høster bonden dem forsiktig, før de blir fraktet til fabrikken vår. Vi renser, kutter og vasker grønnsakene i nedkjølt, norsk drikkevann. De ferske råvarene blir så tørket og pakket. På den måten holder de seg friske og spiseklare til middagen din.    

Ferdig Preppa grønnsaker, poteter og salater er like naturlige, næringsrike og friske, som hele råvarer. Vi gjør dem bare enklere å bruke, med så lite bearbeiding som mulig. Sånn får flere tid til å spise mer grønt.   

Viktig for oss   

Råvarene våre  skal bidra til en bærekraftig produksjon, som tar vare på mangfoldet. Å spise mer grønt er et steg i riktig retning. Derfor er det viktig for oss å friste med fargerike vekster fra åkeren, i alle  produktene våre.  Vi kutter opp tonnevis av snåle grønnsaker, som blir til Ferdig Preppa-produkter. Og mer bærekraftig enn snåle grønnsaker skal du lete lenge etter!