Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Hyttemat uten stress

Når man er på hytta, er det siste mange ønsker stress og mas. Her får du derfor 4 tips til hvordan du kan lage mat på hytta litt raskere, slik at du virkelig kan finne roen og gjøre det du virkelig ønsker.

Hyttemat uten stress

1. Middagstilbehøret som lager seg selv

Ferdig Preppas utvalg av middagstilbehør gjør det enkelt for deg å imponere med hyttemiddagen. Våre fløtegratinerte poteter er klare til å varmes, og du sparer deg for mye arbeid og ikke minst tiden det tar å preppe dem klare for ovnen. Klipp posen, hell over i en ildfast form, og sett dem rett inn, mens du lager resten av middagen. Du kan også toppe dem med revet ost. 

Prøv også Ferdig Preppa kålrotstappe, potetstappe eller ferdig kokte poteter! Alt du trenger å gjøre er å varme opp i kokende vann, klippe posen, og servere. En enkel middag, med litt mindre stress.

2. Ta med Ferdig Preppa grønnsaker 

Uansett hvor lenge du skal være på hytta, enten det bare er en helg eller en hel ferie, er det lurt å beholde et sunt og godt kosthold, som passer til uteaktivitet og frisk luft. Så hva gjør du når du ønsker å spise sunt og variert, men også vil ha kos i fokus, og så mye kvalitetstid som mulig?  

Et enkelt råd er å bruke Ferdig Preppa grønnsaker. Da sparer du tid på å slippe kutting, grønnsakene er ferdig vasket, det blir mindre oppvask etterpå, og du sparer plass i kjøleskapet. Det finnes allerede et stort utvalg med ferdige salater, middagstilbehør og topping til salater, og de gjør det litt lettere å sette sammen et raskt og godt måltid, og å spise fem om dagen.

Tiden du sparer kan heller brukes til noe hyggelig, avslapning, eller kanskje lese en god bok?

3. Wok på under 15 minutter 

Velg retter som har mye smak, men som tar kort tid. Når grønnsakene er Ferdig Preppa, og ferdig vaska, er wok en rett som tar utrolig kort tid. Alt du trenger å gjøre er å klippe posen, og helle grønnsakene rett i panna. Stek raskt og server! Hvis du ønsker kan du også tilsette proteiner og woksaus.

Her kan du lese mer om hvordan du får tilberedt middagen på under 15 minutter.

4. Prøv italiensk med grønnsaker 

Lag deilig italiensk mat med Ferdig Preppa grønnsaker! Du kan for eksempel lage pizza, vår vri på pasta carbonara, eller hva med en deilig lasagne? Finn oppskrifter her. Grønnsakene er klare for å tilsettes i retten, og du kan la sausen putre, eller retten gratinere, mens du gjør andre ting.  

Nyt hytteturen med lettvint og god mat, som gir deg tid til å gjøre det du virkelig ønsker!