Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Club-salat med kylling

Fargerik, enkel og full av gode smaker.

  • 4 porsjoner
  • 30 minutter
  • Ikke satt
Club-salat med kylling

Velg antall porsjoner

Ingredienser

  • Club-salat med kylling

    • 4 stk. kyllingfileter
    • 8 skive/skiver bacon, stekt
    • 4 stk. egg
    • 2 stk. hjertesalater
    • 1 pose ferdig preppa spinat
    • 16 stk. cherrytomater
    • 2 stk. avokadoer
    • 1 stk. rødløk
    • 1 pose ferdig preppa krutonger
    • urter*
    • litt olivenolje*
    • salt og pepper*
  • Dressing

    • 6 ss majones
    • 6 ss kulturmelk
    • 1 fedd hvitløk
    • sitronsaft*
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Del bacon og kylling i biter, og stek kjøttet i en panne. 
  2. Kok eggene. Det tar omtrent 4-8 minutter, avhengig av om du liker de bløtkokt eller hardkokt. Når eggene er ferdige, kan de skrelles. 
  3. Rør sammen melk og majones. Ha i hakket hvitløk, sitronsaft, litt salt og pepper. 
  4. Vask og del hjertesalaten. Noen blader kan forbli hele, mens resten grovkuttes. 
  5. Fordel salaten utover på et fat. 
  6. Skjær tomatene og avokadoen i biter. Finsnitt løken. Bland alle ingrediensene sammen, og ha over dressing. 
  7. Topp med egg, og dryss over friske urter og Ferdig Preppa Krutonger. 

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold