Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Ferdig Preppa kylling ramen

En fantastisk rett fra Japan!

  • 1 porsjoner
  • 30 minutter
  • Ikke satt
Ferdig Preppa kylling ramen

Velg antall porsjoner

Ingredienser

  • Kylling ramen

    • 1 ss sesamolje
    • 1 ss ingefær, revet
    • 1 ss hvitløk, revet
    • 1 ½ dl ferdig kraft/buljong, av kylling
    • 3 ss soyasaus
  • Til servering

    • 250 g nudler, kokte
    • 100 g gulrot
    • 1 stilk vårløk
    • 400 g kyllingfileter
    • 4 stk. egg
    • 1 stk. noriflak*
    • tørket chili*, etter smak
    • 1 ss sesamfrø
    • chilisaus*, om ønskelig
    • 1 pose ferdig preppa super grønnkål
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Putt ingefær og hvitløk i en gryte. Ha over litt sesamolje, og stek på middels varme. 
  2. Putt i kyllingkraft og kok opp. Tilsett soyasaus etter smak. 
  3. Kok opp nudler, slik det står på pakken. 
  4. Kok egg i 4-8 minutter, avhengig av om du liker de bløtkokt eller hardkokt. 
  5. Vask, skrell og del gulroten i syltynne skiver. 
  6. Finsnitt vårløken, og kutt kyllingen i biter. 
  7. Ha nudlene over i suppeskåler. Ha også i gulrot, Ferdig Preppa Grønnkål, vårløk og kylling. 
  8. Hell over suppe, og legg på et bløtkokt egg. 
  9. Topp med chiliflak, sesamfrø og strimler av nori. 
  10. Server med chilisaus, om du vil. 

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold