Egg & Bacon Sandwich
SMAK Egg & Bacon Sandwich er håndlaget sandwich som passer perfekt til frokost. Sandwichen er laget av godt, norsk grovbrød og er fylt med superkomboen egg og bacon.
Tilberedning
Spiseklar!
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C.
Ingredienser
BRØD 41 % (vann, hvetemel, sammalt hvete, sammalt rug, havregryn, linfrø, surdeig av sammalt rug, gluten, salt, rapsolje, sirup, byggmaltekstrakt, gjær, vegetabilsk emulgator fra
raps og solsikkeolje (mono- og diglyserider av fettsyrer), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), enzymer), EGG 40 % (egg fra frittgående høns i lake (vann, salt, sukker, eddik, surhets- regulerende middel (sitronsyre)), MAJONES 15 % (rapsolje, vann,
eggeplomme, modifisert potetstivelse, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), fargestoff (karotener)), BACON 4 % (svinekjøtt, salt, surhetsregulerende middel
(kaliumlaktat), antioksidanter (natriumaskorbat, natriumsitrat), konserveringsmidler (natriumnitritt, natriumacetat), urteekstrakt, røykaroma).
Nettovekt: 200g.