Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Egg & Bacon Sandwich

SMAK Egg & Bacon Sandwich er håndlaget sandwich som passer perfekt til frokost. Sandwichen er laget av godt, norsk grovbrød og er fylt med superkomboen egg og bacon.

Egg & Bacon Sandwich
Tilberedning

Spiseklar!

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C.

Ingredienser
BRØD 41 % (vann, hvetemel, sammalt hvete, sammalt rug, havregryn, linfrø, surdeig av sammalt rug, gluten, salt, rapsolje, sirup, byggmaltekstrakt, gjær, vegetabilsk emulgator fra raps og solsikkeolje (mono- og diglyserider av fettsyrer), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), enzymer), EGG 40 % (egg fra frittgående høns i lake (vann, salt, sukker, eddik, surhets- regulerende middel (sitronsyre)), MAJONES 15 % (rapsolje, vann, eggeplomme, modifisert potetstivelse, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), fargestoff (karotener)), BACON 4 % (svinekjøtt, salt, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat), antioksidanter (natriumaskorbat, natriumsitrat), konserveringsmidler (natriumnitritt, natriumacetat), urteekstrakt, røykaroma). Nettovekt: 200g.